AdMyaD Online Classified Ads

Item details add to favorites
Category Jewerly
Created 2018-11-20
Owner iwqlwkwmi
Title adidas superstar dame
Description adidas sko 2018 Generation efter generation, adidas Originals Superstar lever som et stilikon. Den første superstjerne debuterede i 1969 som en basketballsko, men blev hurtigt et udsagnspark for gaderne. Dagens Superstar er en perfekt repræsentation af den ikoniske stil, som alle elsker. Den har en glat, læder og tekstil øvre til forbedret holdbarhed og er færdig med de ikoniske 3-Stripes til stil og shell tå til beskyttelse.

adidas sko dame billig Det officielle Originals emblem på tungen polerer udseendet og giver det en vintage vibe, alle elsker. Inde, der er åndbar meshforing for optimal åndbarhed, samt en polstret hælkrave for øget komfort. Nederst finder du en gummi ydersål i et sildben mønster for overlegen trækkraft og holdbarhed.

adidas sko mænd salg Den historiske lav-topsilhouette pakker en seriøs punch med sin ikoniske 3-Stripe branding og gummistålehætte, sidstnævnte er først designet til ekstra beskyttelse på retten, men nu et afgørende designindtryk af sneaker-kultur. Denne kvinders Superstar har farveveje designet specielt til dame sneakerheads. Skoen er bygget i læder, syntetisk og / eller tekstil overdel med sin kopsål og tåhætte i gummi, alle færdige med klassiske adidas branding hits på tungen og hælen.

adidas superstar dame Superstar-linjen af ​​Adidas er en af ​​de mest succesrige sneaker-koncepter, der nogensinde var på mode fra den første dag på. Det er en af ​​grundene til, at Adidas konsekvent bringer nye, hip-reissues af den populære sneaker på markedet og også forsøger nye ideer f.eks. i form af farveveje og udvikler mere futuristisk og fancy ser ud som den skinnende sølv tre-stripes branding af denne model. Superstar-sneaker til kvinder tilbyder selvfølgelig karakteristiske træk som gummitåletåen, Stan Smith-trykket på tungen, en åndbar meshforing og en grippy gummisål med en sildbenprofil.

https://www.sort5sko.com/
Website

 


 

 

Listen to Radio Jadeed - A Farsi Internet Radio

Admyad is a site dedicated to online classifed ads worldwide. Vehicles, Heavy Machinery, Sewing Machines, General Merchandise, Job and help wanted ad, Business Opportunities, Work From Home, Escort Services in India, dating site