AdMyaD Online Classified Ads

Item details add to favorites
Category Clothing & Shoes
Created 2018-11-08
Owner huaiyou
Title Adidas NMD Rea
Description Du kan hämta den från www.beastsole.com

I december 2015, den inledande Adidas NMD Reasiluetten som släpptes i sin första färgväg, som består av Core Black, och nu har det tyska sportklädermärket meddelat att modellen kommer att erbjudas i vit variation i sommar 2016. Sportar en andningsbar Primeknit-konstruktion, den snygg design är detaljerad med sina underskrifter tekniska svetsade tejp överlagringar på sidopanelerna, eftersom det hela ligger på toppen av en matchande full längd sållenhet med sina tydliga blå och röda EVA-pluggar.

Först utsläppt utanför USA förra månaden, antyder ankomsten av den vita Adidas NMD Billigt, har äntligen bekräftats av den tyska sportklädermärket. Tidigare idag via adidas officiella twitter-konto, publicerade företaget en tweet som refererar till det aktuella utgivningsdatumet, vilket är planerad till fredag ​​den 15 juli Silhuetten kommer också att förenas med City Sock i svart - en annan siluett som nyligen debuterade utomlands först.

Denna rena Adidas NMD Online debuterades nyligen hos återförsäljare utomlands, medan dess ankomst stateside fortfarande är planerad till någon gång under mitten av sommaren. En annan titt på den kommande modellen är utställd, som tillsammans med City Sock i svart, ett annat par som kommer att debutera till återförsäljare landsomfattande under de kommande veckorna också. Sammantaget består den snygga lågkomponenten av breathable Primeknit med matchande tejpöverdrag på sidopanelerna som också avbildar det ikoniska trebandsmotivet. Dessutom detaljerad med en sock-liknande krage, är modellen färdig med en tonal full-längd boostsolja som är utrustad med signaturen EVA-pluggar i blått och rött.

Efter den officiella avslöjar veckan sedan förväntas denna beige-färgadeAdidas NMD Billig äntligen debutera snart, men i första hand utomlands först. Officiellt kallad Vapor Grey, den snygga modellen är definierad av dess övre och övre EVE-insatser på andningsolen som draperas i respektive färgväg. En fransk "La Marque Aux 3 Bandes" -text kompletterad med en ren, vit boost-enhet, vilket betyder - The Brand with Three Stripes - smyckar framsidan av de två pluggarna på varje sko.

Med City Sock i svart förenas med sin släpp, är det här paret väsentligen skuggat i orört vitt. Adidas NMD Köpaav breathable Primeknit kompletteras den snygga komponenten med matchande tejpöverdrag på sidopanelerna, vilket visar det ikoniska trestripmotivet. Ytterligare detaljerad med en socka-liknande krage är sneaker utrustad med en tonal full-längd boostsolja som är utrustad med signaturen EVA-pluggar i blått och rött.
Website

 


 

 

Listen to Radio Jadeed - A Farsi Internet Radio

Admyad is a site dedicated to online classifed ads worldwide. Vehicles, Heavy Machinery, Sewing Machines, General Merchandise, Job and help wanted ad, Business Opportunities, Work From Home, Escort Services in India, dating site