AdMyaD Online Classified Ads

Item details add to favorites
Category Clothing & Shoes
Created 2017-11-15
Owner cheryandree
Title nike roshe rosa grå
Description För löpare av alla standarder är våren topptid för sporten och med London Marathon som äger rum denna söndag, kommer de som deltar att längta efter den komfort som nike roshe rosa grå -tränare erbjuder, eller alternativt Free Run-serien vilka funktioner den nya Socfly. Dessa populära Nike-tränare har revolutionerat hur atletiska skor känner sig för att bära underfot, som är utformade för att efterlikna känslan av en barfot, ett begrepp som de satte på att uppnå efter att ha upptäckt en grupp amerikanska universitetsutövare började träna på gräs med fotfot.

Nike har nyligen bytt namn på sin fenomenalt framgångsrika Roshe Run the Roshe One och de första versionerna av skon i sin nya skjorta är tillgängliga just nu hos Mainline Menswear. Har du någonsin undrat varför Nike bytte namn på Roshe Run till nike roshe herr skor Förmodligen var det för att klargöra Roshe-linjen. Det finns Roshe familjemedlemmar - Roshe LD-1000, Roshe Cortez och liknande - men då finns Roshe One. Namnet klargjorde det som flaggskeppsmodellen i familjen Roshe. Som ett resultat gör det detta tillkännagivande ännu större. Introduktion till den andra modellen i flaggskeppet Roshe-serien: Nike Roshe Two.

nike roshe röd svart har precis blivit mycket mer grafisk tack vare några nya tryck ritade av konstnär Carla Barth. Dessa tryck är avsedda att fira Brasiliens kultur och sportens mångfald. Dessa nya utskrifter, som är tillgängliga på NIKEiD nu, låter dig markera din konstnärliga övre genom att färga mellansolen i antingen solid svart eller vitt.

nike roshe billigt Rea är utrustad att erbjudas i sommarpassade färgvägar, eftersom tre speciella finish är markerade. En blandning av toner definierar varje par, eftersom en består av Voltage Green / Lucid Green, den andra i Volt / Total Orange-Black och äntligen en röd / svart iteration i Foto Blå / Universitet. Den här nya färgen på Roshe One har blivit märkt HYP Breathe vilket innebär att den använder Hyperfuse-material på övre sidan tillsammans med ett speciellt nät med bredare öppningar för mer och bättre andning än andra Roshes. Denna speciella färgväg kommer i en tonal Racer Blue färgpalett med Hyperfuse detaljering landning på eyestay, midfoot och Swoosh branding. Nedanför är den traditionella phylon mellansolen gjord i vitt.

http://www.maxultrase.com/
Website

 


 

 

Listen to Radio Jadeed - A Farsi Internet Radio

Admyad is a site dedicated to online classifed ads worldwide. Vehicles, Heavy Machinery, Sewing Machines, General Merchandise, Job and help wanted ad, Business Opportunities, Work From Home, Escort Services in India, dating site